2008-01-09

Tässä "myöhemmin": Tokela ja Hoedown levytyspuuhissa Livegraphyssä!


Kuten Hoedownin Livegraphy-keikalla ja Juttiksessa 15.12. olleet muistavat, sopii yllärivieraana esiintyneen Tokelan lempimusa tälle bändille kuin nenä päähän ja tässä päädyttiin sitten siihen, että Mufarang Internationalin Janne Haavisto soitti minulle ja sanoi "Tää on pakko panna talteen ennenkuin happanee!". Niinpä 7 & 8.1. Tokela ja Hoedownin loistavat muusikot kokoontuivat Livegraphyn tiloihin ja äänittivät kahdessa päivässä 15 biisiä. Siis ihan pokkana, loistavalla fiiliksellä, lungisti ja mielettömän hyvin!
Näinä aikoina, jolloin musiikkia pääsääntöisesti äänitetään pieninä palasina siellä sun täällä ja samalla levyllä soittavat muusikot ei välttämättä edes tunne toisiaan, tämä oli ihan muuta: kaikki muusikot olivat samassa tilassa (myös Kurjen Topin legendaarinen matkalaukkubassorumpusatsi) Soitto ja laulu äänitettiin kaikki kerralla, biiseistä tehtiin 2-4 ottoa ja valmista tuli!
Ninni hihkui innoissaan, ettei enää ikinä haluaisi tehdä äänityksiä millään muulla tavalla ja meillä täällä kiitollisessa ja onnellisessa Management-osastossa ollaan sitä mieltä, että tämä jengin olo samassa tilassa samaan aikaan kuuluu myös lopputuloksessa; siinä on sellasta, sanoiskos, läsnäoloa, jonkalaista harvoin kuulee. Tästä tulee loistava levy!
Niin, yllä olevassa kuvassa jengi on suunilleen niissä asemissa missä äänitys tapahtui - paitsi että Tokela oli naama toiseen suuntaan ja osa noin tusinasta mikrofonista on pantu laukkuun.
Tää on niin vilpittömän hienoa ja rakastettavaa musaa ja tää on niin kiva ja taitava sakki, että me koetetaan hoitaa nää tänne konserttiin ensi tilassa kun se vaan heille passaa!!!

3 kommenttia:

Maisa kirjoitti...

Jes kannatetaan, olis upeeta saada kuulla tuo kokoonpano Juhalla!

HIENOA työtä ja KIITOS Hoedown & Tokela + Managementti!

LIVEGRAPHY kirjoitti...

Yo, levy ilmestyy toukokuussa ja tässä on ollut puhetta, että niillämain tämä keikka toteutuisi!
Lisätietoa myöhemmin...

Anonyymi kirjoitti...

Jep!
Todella ainutlaatuista musaa tänä päivänä, ja vielä suomalaisvoimin. Tokela mukaan Hoedownin Puistoblues- keikalle!!!