2008-02-27

8.5.klo 18.30 Martha Scanlan & Ninni Poijärvi


Hienot konsertit jatkuu: meille tulee lisää Amerikan-vieraita, tällä kertaa Tennesseestä!
Äskettäin "The West Was Burning" lyvynsä julkaissut Martha Scanlan tulee yhdessä Travis ja Trevor Stuartin kanssa Suomeen ja tekee kiertueen yhdessä juuri " Virta" levynsä julkaisseen Ninni Poijärven Trion kanssa.
Tässä yhteydessä järjestetään myös konsertti Livegraphyssä. Mikä voisi olla hienompaa kuin päästä kuulemaan kahden absoluuttisen rakastettavan naisartistin uutta musiikkia Livegraphyn tunnetusti fantastisen hienossa akustiikassa ja hartaassa tunnelmassa.
Marthassa jatkuvat viimeaikaiset yhteydet kauniilla tavalla: levyn on tuottanut Dirk Powell, se on äänitetty Woodstockissa Levon Helmin studiolla, jossa Ninninkin levy äänitettiin ja levyllä soittaa myös Levon ja Riley Baugus, joka taas puolestaan elokuussa soitti meillä Dirkin bändissä. Siis; ympäri ja yhteen...!
Maistiaisia Marthan musasta on vieressä olevassa parhaat linkit osiossa sekä myspace- että varsinaisilla nettisivuilla. Käykää kuuntelemassa, minusta ainakin tuli fani laakista! Aivan ihanaa musaa, samoin kuin Ninnin uusi musiikki, jota pääsee kuulemaan myspace-linkistä kanssa.
Varaa paikkasi: live@reunanen.net

Ei kommentteja: