2008-05-12

Oli se taas hienoa, hienompaa kuin ehkä ikinä...taas...
Ninnin trion ja Marthan ja Stuart-veljesten yhteiskonsertti jätti hienon muiston. Koko ryhmä, siis sekä muusikot, että yleisö oli oikeasti liikutettuja. Ninnin trio esitti ensin hyvin keskittyneen ja kauniin setin omaa, pääosin uudelta Virta-levyltä, tuttua, ihanaa musaa. Sitten Martha ja Stuart Bros polkaisi koneen käyntiin kokoelmalla sekä Marthan lauluja, että Old Time Country Music-osastoa. Ilta huipentui Ninnin trion liittyessä kemuihin. Kaksi kitaraa, kaksi viulua, kontrabasso sekä Ollin pedal steel ja dobro, Marthan laulu ja Mikan ja Ninnin köörit soundasi niin upealta, että kuulijat oli ilmat pihalla. En muista ikinä kuulleeni niin nyansoitua, dynaamista, vangitsevaa ja suoraan ytimiin menevää musiointia kuin tämä ilta oli. Ja kun meininki kaiken lisäksi oli hyväntuulista, lämminhenkistä ja hauskaa, ei kyllä enempää voi toivoa.

Marthan spiikki ennen encorea tiivistää asian aika hyvin: "They said that you´re kind of a quiet audience because you really pay attention - but I think you´re kind of WILD!" Lisäksi hän sanoi olevansa "overwhelmed", ymmällään kaikesta. Hei jengit, Livegraphy-yleisö alkaa olla legendaarinen, niin paljon teitä on kehuttu ja yks jos toinenkin esiintyjä on sanonut, että ikinä ei missään ole ollut näin hyvä vetää! Aika siistii...

Ja katsaus tulevaan: Keikka äänitettiin ja lopputulos on loistava - jopa niin, että eräs rohkea ja innovatiivinen levy-yhtiö, jota myöskään liikaa ei voi kehua, vakavasti harkitsee keikasta tehdyn live-levyn julkaisemista. Ja mikä parasta, julkaisu tapahtuisi jo heinäkuussa!
Mutta kuten tapana on ollut sanoa: Tästä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja: