2008-07-28

Kesäuutiset Livegraphystä!

Mufarang-yhtiön julkaiseman Martha Scanlanin live-levyn viimeistely on vauhdissa. Äänitys on miksattu ja masteroitu, kansia häärätään ja julkaisu lähenee! Julkaisupäivästä ei vielä ole tarkkaa tietoa mutta sen voin sanoa, että kovin kaukana se ei ole. Tavoitteena alunperin oli tehdä n. 45-minuuttinen pakkaus mutta yli tuntiin se meni - eivät hennonneet jättää juuri mitään pois... Niin, ja kun valmista äänitystä on tässä kuunneltu niin ei voi mitään: Levystä tulee aivan älyttömän hieno ja hyvä, tietenkin ainutlaatuinen pakkaus!

Syksyn konserttitarjonta alkaa vähän hahmottua. Aspön musiikkipäivillä tehtiin Jallupullon ääressä merkittävä aiesopimus Paratiisin Poikien kanssa sopivana ajankohtana tapahtuvasta konserttiesiintymisestä Livegraphyssä. Partiisin Pojissahan on Jukka Karjalainen ja Veli-Matti Järvenpää. Mahdolliseti luvassa on myös GuestStareina vielä yksi poika + yksi Eeva...

Myös varovainen mutta positiivinen ja päättäväinen lähestyminen on tehty erään maamme johtavan naispuolisen bluesartistin akkari-trion konsertin toteuttamiseksi joulukuussa. Eikä tässä vielä kaikki... Mutta kuten tapana on ollut todeta: Näistä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja: